23 lipca urodziły się szczeniaczki pieprzaczki ze skojarzenia jak w tytule.
Tylko 2 pieski- ale jakie
Zdjęcia dumnych rodziców:
Epoha Kurabo Esenin
HD A
Champion Czech
Champion Słowacji
VDH-EUROPASIEGER 2009
Junior Champion Czech
Junior Champion Słowacji
Champion Klubu Węgier
Grand Prix Slovakia Junior Winner 2008
2X BIS JUNIOR
mamusia Una
Ch.Pl
Ostatnio zmieniony przez ala_s Czw 30 Lip, 2009 09:24, w całości zmieniany 3 razy
Szczeniaczki srednich pieprzaków sa zawsze prześliczne .Myślę , że o tych średniakach /p & s / niewiele się mówi, bo sa dość mało popularne , nawet u hodowców. Ciekawe dlaczego . W mojej ocenie to sa najpiękniejsze i najcudowniejsze psy, nie tylko sznaucery
Ostatnio zmieniony przez Jola Pią 31 Lip, 2009 12:20, w całości zmieniany 2 razy
Zdjęcia 6 tygodnowych braciszków. Oba mi sie podobają - piesek 1 mniejszy, lepiej ustawialny i bardziej zwarty, piesek 2 anatomicznie rownie fajny, taki misiaczek ale pierwszy ze wzgledu na wyzej wymienione cechy będzie chyba bardziej szoł
piesek 1
piesek2
Ostatnio zmieniony przez ala_s Sro 09 Wrz, 2009 12:45, w całości zmieniany 1 raz
Pieski juz w nowych domkach, pare zdjęc Pokerka, który w niedziele trafił do fajnych własciceli napalonych na wystawy:). Mysle że z nim moga powalczyć:)