Bardzo dobra decyzja od początku najbardziej podobała mi się ta suczka
Dzieki ja długo obstawiałam Sigmę , która do 6 tygodni była bardzo plastyczna i pieknie sie ustawiała. Potem niestety straciła te cechy, mysle jednak ze to rozwojowe i wyrosnie na ładna suczke Saga rozwija sie najbardziej równomiernie i fajnie zachowuje proporcje. Ma przy tym świetny charakter- może będzie z niej pociecha
Myslím, že Saga je z těch fotografií nejlepší. Hodně mi vadí zakroucené ocásky Fenku s takovým ocasem bych si nenechávala. Ale jinak fajnové štěňátka, gratuluji
Myslím, že Saga je z těch fotografií nejlepší. Hodně mi vadí zakroucené ocásky Fenku s takovým ocasem bych si nenechávala. Ale jinak fajnové štěňátka, gratuluji
Nic nie poradze na zakroucene ocasky I tak lepszy niz u mamusi Jak bym wybierała ze wzgledu na ogonek to musiałaby byc Szelma- ona ma najlepszy.
W calym miocie wyszly ze 3 takie ogonki jak ma Teri- reszta w miare przyzwoita.
Na podstawie ostatniej sesji to Saga jest nr I , Szanta na drugiej focie też wygląda bardzo ładnie i dałabym jej miejsce II , tylko ten zakręcony ogonek pod prostownicę a Szelma wg mnie III miejsce . Oczywiście wszystkie są bardzo udane .
Ostatnio zmieniony przez witch Wto 08 Cze, 2010 19:13, w całości zmieniany 2 razy
a rozrabiala - nie podobalo jej sie pokazać ząbki , biegała hopsia hopsia , jedynie przez chwile stała przyzwoicie
Podobała sie sędziemu więc dostała WO z poleceniem zeby z nia intensywnie pracować co też bedziemy robić:-)