Wysłany: Wto 13 Lip, 2010 23:05 Kolejne dzieciątko - cz-sr mini suczka SZCZECIN
Suczkę znaleziono 2 tyg wcześniej zanim oddano do schroniska - taka jest wersja oficjalna... trochę dziwna bo przecież nie jest trudno znaleźć dobry dom dla szczeniaka... ale po co się wysilać - najlepiej oddać do schroniska...
Oceniona na ok 7 miesięcy, dzisiaj miała być sterylizowana. Nie wiem o niej właściwie nic... ale to dziecko jeszcze
nie wiem czemu nie dostałam powiadomień, że pisałaś tu nie znam wolontariuszy, była kolezanka ze Szczecina - od niej są te zdjęcia zza krat ja jutro będę dzwonić tam - niunia miała być sterylizowana teraz
Mam teraz na tymczasie suczkę collie - ale niebawem pojedzie do nowego domu do Szczecina właśnie ( nomen omen). Oferuję tej małej Szczeciniance DT z opcją DS - jeśli z kotami się dogada i z resztą psiarni
Tylko czy ona jeszcze tam jest ? Waszko - wyjechałaś pewnie gdzieś w jakąś beznetową krainę ? Nie odpisałaś na mail...
Farmerko dokumentnie nam się zapsisz i kto potem będzie dawał DT tym najbardziej potrzebującym???? nie wyjechałam - mnie to nie grozi póki co.... wczoraj miałam gości
No i już wiem - malutka ma kwarantannę do jutra i jest zarezerwowana na jakiegoś pana - zobaczymy czy ją zabierze - mam nadzieję, ze tak jak mówili wcześniej nie wydadzą jej bez sterylizacji i że to dobry domek
Ojojoj.... A ja mam jeszcze tą szkocką rezydentkę . Sprawa się "nieco" skomplikowała - dom w Szczecinie stwierdził, że się jednak nie nadaje, bo ma schody. A piękna szkotka po schodach nie chodzi. Poza tym nie chodzi także na smyczy i jest niewidoma Szukamy intensywnie DS - szkoda psiny bo bardzo żmudnie rozpoznaje węchem teren i pomalutku buduje sobie "mapę węchową" . Jak ją opanuje w miarę dobrze i przestanie wreszcie wpadać na sprzęty...to pojedzie do nowego domu. I takie buty ...
Chcę bardzo pomóc tej maliźnie, ale poszukiwań domu dla szkotki nie przyspieszę Co tu zrobić ??
Ale fajniutka !
Ostatnio zmieniony przez farmerka63 Sob 07 Sie, 2010 19:24, w całości zmieniany 1 raz