Forum E-sznaucery Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
CWC Będzin
doginka 

Wysłany: Wto 27 Lip, 2010 22:04   

[ Dodano: Wto 27 Lip, 2010 22:25 ]

(7 fotek usuniętych)
Ostatnio zmieniony przez nerita Czw 29 Lip, 2010 20:20, w całości zmieniany 2 razy  

Baśka_M 
Oleśnicki Brodacz

Wysłany: Wto 27 Lip, 2010 23:06   

Doginko, a załapały się jakieś średniaki na foteczki :przewraca oczami:

bb7907 
Barbara

Ostrzeżeń:
 3/6/9
Wysłany: Sro 28 Lip, 2010 20:51   

Doginko,bardzo dziękuję za fotki mojego czarnulka :) :) :)

[ Dodano: Sro 28 Lip, 2010 22:20 ]

[IMG]http://imag
es35.fot...7cmed.jpg[/IMG]

(1 fotka usunięta)
Ostatnio zmieniony przez nerita Czw 29 Lip, 2010 20:23, w całości zmieniany 2 razy  

doginka 

Wysłany: Sro 28 Lip, 2010 22:21   

Baśka_M napisał/a:
Doginko, a załapały się jakieś średniaki na foteczki :przewraca oczami:

Raczej nie, bo jak zaczęło kropić, to szkoda mi było aparatu, ale na 100% nie jestem pewna. Wstawiam foty hurtowo, jak trafi się jakiś średniak, to będzie ;-)
Tzn. mam jakiegoś czarnego z Gagatka i mam średniaczki Moniki :-)

[ Dodano: Sro 28 Lip, 2010 22:27 ]

(5 fotek usuniętych)
Ostatnio zmieniony przez nerita Czw 29 Lip, 2010 20:31, w całości zmieniany 4 razy  

bb7907 
Barbara

Ostrzeżeń:
 3/6/9
Wysłany: Sro 28 Lip, 2010 22:27   

doginka 

Wysłany: Sro 28 Lip, 2010 22:34   

[ Dodano: Czw 29 Lip, 2010 00:09 ]

(13 fotek usuniętych)
Ostatnio zmieniony przez nerita Czw 29 Lip, 2010 20:37, w całości zmieniany 2 razy  

Czarne Gwiazdy 
Whiskey River

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 04:18   

Udało się spisać przed dokładnym przeczytaniem katalogu od A do Z przez moje gwiazdy...

http://e-sznaucery.pl/2010/bedzin.php

doginka 

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 07:50   

No i się ukryła za Pańcią, bo miała dosyć :lol:

(4 fotek usuniętych)
Ostatnio zmieniony przez nerita Czw 29 Lip, 2010 20:38, w całości zmieniany 2 razy  

ala_s 

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 07:56   

Krzysiu, popraw proszę - w szczeniakach sredniakach ps Felicja Elitesse była nieobecna, Saga dostala WO i BOB Baby :-)

Doginka, fajne fotki:-)
Ostatnio zmieniony przez ala_s Czw 29 Lip, 2010 08:01, w całości zmieniany 2 razy  

doginka 

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 08:05   

Reszta później ;-)

[ Dodano: Czw 29 Lip, 2010 08:16 ]
ala_s napisał/a:
...
Doginka, fajne fotki:-)

Dzienks :-)

Foty się chyba pomieszały, ale nie chce mi się układać chronologicznie, bo wqrza mnie windows 7 :[

[ Dodano: Czw 29 Lip, 2010 08:24 ]

(15 fotek usuniętych)
Ostatnio zmieniony przez nerita Czw 29 Lip, 2010 20:40, w całości zmieniany 1 raz  

SZORKA 
SZORKA

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 08:59   

Dziękuję za zdjęcia Humiry,szkoda że tylko jedno Colombiny.Jeśli jest więcej to poprosimy.Slyszałm ,że haczyk został połknięty,trzymam kciuki
Pozdrawiam.

doginka 

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 09:44   

SZORKA napisał/a:
...Slyszałm ,że haczyk został połknięty,trzymam kciuki
Pozdrawiam.

Tak, szkoda tylko, że za późno, bo szczonka, którego ja chciałam już ktoś inny zarezerwował ;( :[ (tak mi powiedział mój J po rozmowie z Panią M.S.)

[ Dodano: Czw 29 Lip, 2010 10:52 ]

(11 fotek usuniętych)
Ostatnio zmieniony przez nerita Czw 29 Lip, 2010 20:49, w całości zmieniany 7 razy  

nerita 
Hajko-Nerita FCI

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 13:11   

Znów wyjdę na złego, ale proszę cię Doginka o przeglądnięcie swoich zdjęć i pozostawienie tylko tych które zgodne są ze wskazówkami dotyczącymi zamieszczanych fotek: http://forum.e-sznaucery....875b003bb#35809

proszę żebyś sama to zrobiła dlatego że zamieściłaś całą masę zdjęć bez ich selekcji i usuwanie ich przeze mnie zajmie mi wiele czasu wiec pewnie wywale wszystkie w tym i te dobre fotki, które tu są.
Ostatnio zmieniony przez nerita Czw 29 Lip, 2010 13:13, w całości zmieniany 1 raz  

doginka 

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 13:35   

[ Dodano: Czw 29 Lip, 2010 13:37 ]
nerita napisał/a:
Znów wyjdę na złego, ale proszę cię Doginka o przeglądnięcie swoich zdjęć i pozostawienie tylko tych które zgodne są ze wskazówkami dotyczącymi zamieszczanych fotek: http://forum.e-sznaucery....875b003bb#35809

proszę żebyś sama to zrobiła dlatego że zamieściłaś całą masę zdjęć bez ich selekcji i usuwanie ich przeze mnie zajmie mi wiele czasu wiec pewnie wywale wszystkie w tym i te dobre fotki, które tu są.

To wywal wszystkie :>

(3 fotek usuniętych)
Ostatnio zmieniony przez Lutomska Pią 30 Lip, 2010 17:23, w całości zmieniany 2 razy  

SZORKA 
SZORKA

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 13:58   

Przestańcie się czepiać . Bardzo fajna relacja z wystawy.Oddaje klimat wystawy-było miło.Zdjęcia w ruchu naprawdę trudno jest zrobić. Każdy zainteresowany z chęcią obejrzy.
Pozostałe wystawy są suche jak popiół,mało zdjęć bo nikt nie robi,albo boi się robić .Doceńcie to ,że dziewczyna robiła obiektywnie i dała obraz ringu.Jak każdy psiak w realu wygląda ,to wszyscy wiedzą-to nie zdjęcia pozowane u fotografa.
Powkładać ,posegregować ,opisać -nikt na to nie ma czasu,co to album rodzinny.
Pozdrawiam

ania78 
Ania78

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 14:01   

Ja się nie znam :) ale byłoby mi bardzo przykro gdyby ktoś zamieścił foty mojego psa ciągniętego na smyczy,zapierającego się,idącego na dwóch łapach,pokrzywionego itp.Chyba odczułabym to jako próbę ośmieszenia...

SZORKA 
SZORKA

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 14:03   

Tyle samo zdjęć chętnie bym obejrzała z Koszalina,wszystkich sznucerów,anie tylko tych lansujących się .

nerita 
Hajko-Nerita FCI

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 14:57   

SZORKA napisał/a:
Przestańcie się czepiać . Bardzo fajna relacja z wystawy.Oddaje klimat wystawy-było miło.Zdjęcia w ruchu naprawdę trudno jest zrobić. Każdy zainteresowany z chęcią obejrzy.
Pozostałe wystawy są suche jak popiół,mało zdjęć bo nikt nie robi,albo boi się robić .Doceńcie to ,że dziewczyna robiła obiektywnie i dała obraz ringu.Jak każdy psiak w realu wygląda ,to wszyscy wiedzą-to nie zdjęcia pozowane u fotografa.
Powkładać ,posegregować ,opisać -nikt na to nie ma czasu,co to album rodzinny.
Pozdrawiam

Skoro bylo miło to niech i po wystawie pozostanie ona milym wspomnieniem dla wszystkich.

jak SZORKA twoim zdaniem oddają klimat np takie fotki:

bo moim zdaniem klimat moze oddawac np takie zdjecie, a to wyzej zadnego klimatu nie oddaje, pokazuje tylko psa wiec nalezy go pokazac jak najlepiej.

szkoda ze Dogince nie chce sie przegladac swoich zdjec i je przed zamieszczeniem przebrac, w takim wypadku mi tez sie nie chce ich segregowac wiec jak powiedzialem wywale wszystkie.

doginka 

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 16:45   

nerita wywal wszystkie :-)
Ostatnio zmieniony przez Lutomska Pią 30 Lip, 2010 17:30, w całości zmieniany 1 raz  

green-girl 

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 18:23   

Bardzo fajne fotki, wreszcie jakaś konkretna i obszerna foto-relacja :)

nerita 
Hajko-Nerita FCI

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 19:01   

green-girl napisał/a:
Bardzo fajne fotki, wreszcie jakaś konkretna i obszerna foto-relacja :)

czego dowiedzialas sie z tej fotorelacji? czegos konkretnego?

slawek 
szymi

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 19:16   

nie potrafie gotować wykwintnych potraw to tego nie robie to samo odnosi się do fotografownia zgodnie z powiedzeniem "jak nie potrafisz to nie pchaj się na afisz"

nerita 
Hajko-Nerita FCI

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 20:59   

wywaliłem 48 zdjęć, a zdjęcia które pozostawiłem też nie są wszystkie OK.

Fajnie Doginka że robisz zdjęcia na wystawie i je wstawiasz, ale proszę cię byś oszczędziła nam pracy oraz niepotrzebnych sporów i przebierała swoje fotki przed ich wstawieniem. dzięki

SZORKA 
SZORKA

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 21:09   

Jedna słuszna jest tylko ,przewodnia myśl tego FORUM,wszysko inne jest BEE.
Naprawdę nie warto się odzywać pisać,trzeba mieć wysmakowany gust fotograficzny.
Serdecznie pozdrawiam,życząc wspaniałych zdjęć psów z wystaw.Miło mi było Doginko,mieć zdjęcia (też nie albumowe)zrobione w Będzinie przez Ciebie.

nerita 
Hajko-Nerita FCI

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 21:37   

SZORKA napisał/a:
Jedna słuszna jest tylko ,przewodnia myśl tego FORUM,wszysko inne jest BEE.
Naprawdę nie warto się odzywać pisać,trzeba mieć wysmakowany gust fotograficzny.
Serdecznie pozdrawiam,życząc wspaniałych zdjęć psów z wystaw.Miło mi było Doginko,mieć zdjęcia (też nie albumowe)zrobione w Będzinie przez Ciebie.

Pomyśl o Tych którzy takich zdjęć nie chcą mieć, ale skoro dla ciebie takie zdjęcia są OK, to następnym razem jeśli będą takowe zdjęcia twoich psów to je na forum pozostawię jeśli tylko rozpoznam na nich twoje psy. zawsze to będę miał mniej roboty. Bo w tym czasie wolałbym spokojnie oglądnąć mecz (choć kiepski), niż tłumaczyć dlaczego kasuję zdjęcia. Bycie żandarmem na forum wcale mnie nie bawi.

SZORKA 
SZORKA

Wysłany: Pią 30 Lip, 2010 13:38   

Wykasoawł Pan nie złe zdjęcie mojej suczki w ruchu,ale widać nie zanam się,o gustach się nie dyskutyje.Nigdy nie robiłam problemów ze zdjęć moich psów i może Pan sobie robić jak chce i kiedy chce.Wartość przedstawiają takimi jakie są .
Życzę dalszej fachowości na tym forum.

Ewa 
DENTIS

Wysłany: Pią 30 Lip, 2010 15:42   

Dlatego ja nie wrzucam już zdjęć- szkoda zachodu.Mam je w prywatnej galerii - moja sprawa, co mam i żadne komentarze się tego nie imają, a jak ktoś chce usunąć jakieś zdjęcie- zawsze może to zasygnalizować na PW.

nerita 
Hajko-Nerita FCI

Wysłany: Pią 30 Lip, 2010 15:58   

SZORKA napisał/a:
Wykasoawł Pan nie złe zdjęcie mojej suczki w ruchu,ale widać nie zanam się,o gustach się nie dyskutyje.Nigdy nie robiłam problemów ze zdjęć moich psów i może Pan sobie robić jak chce i kiedy chce.Wartość przedstawiają takimi jakie są .
Życzę dalszej fachowości na tym forum.

o to zdjęcie chodzi?:

[ Dodano: Pią 30 Lip, 2010 16:12 ]
a tak na marginesie, wcale mnie nie bawi przeglądanie i usuwania zdjęć, ani tez przepychanki wiec darujcie sobie złośliwości. jeszcze raz powtarzam ze temat zdjęć był wałkowany wiele razy ci co nie chcą się dostosować lub tez takie zdjęcia im się podobają mogą zamieszczać takie zdjęcia na swoich stronach a na forum dodawać link do takich fotek. oszczędzi nam to wszystkim czasu i nerwów.

Czarne Gwiazdy 
Whiskey River

Wysłany: Pią 30 Lip, 2010 19:05   

Widzę, że tu niezły burdel znowu...

Umowa była taka, że nie wstawiamy psów w niekorzystnych pozycjach.

Ja po każdej fotorelacji "S.K." mam maile, priwy i telefony, że na "moim" forum są zdjecia, których hodowcy/właściciele sobie nie życzą, aby były publikowane.

Są serwisy na których można tworzyć galerie, jak np. picasa, fotosik, photbucket i dziesiątki innych.

Można wstawiać sobie tam zdjęcia, jakie się komu podobają, nie trzeba zawalać wątku setkami megabajtów danych, których niekoniecznie ktoś ma ochotę ściagać/oglądać (już nie mówiąc o osobach, które nie mają kilku megabitów prędkości i nielimitowanych ilości ściąganych danych...

W takich galeriach każdy odpowiada za to co wstawia.

Ja nie mam czasu ani ochoty czytać forum, a co dopiero usuwać dziesiątki zdjęć, których właściciele sobie nie życzą.

Następnym razem nie będę prosił Rafała, aby pousuwał te gorsze zdjecia, tylko sam wypieprzę cały wątek do kosza i założę go od nowa.

Taka była umowa, tak prosili forumowicze praktycznie jednogłośnie, tego się trzymamy.
Niestety, nie da się dogodzić wszystkim, a mamy demokrację.

Mam szczerą nadzieję, że już nikt tego wątku ciągnąć nie będzie, tak jak zostało powiedziane, wszystkie zdjęcia (zapewne) są u doginki na jej "photoblogu" czy czymś tam, zapraszam. Jak ktoś znajdzie link, to proszę go tu wstawić i zakończyć wątek.

Zdrówko.

psiakosc 

Wysłany: Nie 01 Sie, 2010 23:51   

Czarne Gwiazdy napisał/a:
Ja po każdej fotorelacji "S.K." mam maile, priwy i telefony, że na "moim" forum są zdjecia, których hodowcy/właściciele sobie nie życzą, aby były publikowane.

to ja powiem tak , po co wam regulamin forum jak najważniejsze są telefony z "góry" . Po co są moderatorzy? żeby wpaść i wywalić fotki , niech ci którym tak bardzo nie podobają sie fotki odezwą , przemówią do ludu . Jak coś się dzieje na forum to reakcje admina i modów są często opóźnione ale jak zadzwonią "z góry" to lecicie jak do pożaru , pytanie dlaczego . Wiele osób wyniosło się z forum lub jak ja tylko czyta , wiecie szanowna administracjo dlaczego ? odpowiedź jest prosta to co robicie staje się niesmaczne i bez względu na konsekwencje chciałem to napisać bo mnie to bardzo boli , to co się dzieje i wiem że tradycyjnie admin znajdzie sto tysięcy powodów żeby obalić moje uwagi i zrobić ze mnie kretyna ale to mnie raczej bawi , serdecznie dziękuję za to że mogłem zabrać głos i serdecznie pozdrawiam

P.S
często jak się nie jest na wystawie to taki "FAJNE" fotki Doginki pokazują co się działo itp. reportaż to nie tylko fotki psa ustawionego dla mediów na pudle jak na crufcie ale takie zdjęcia jaki wy pokasowaliście , ale jak widać nie przejęliście się tym co tak wiele osób napisało ważne były wasze odczucie i wiecie co , pisanie że można wstawić na fotosika picase i wkleić link itp. to też jest śmieszne , to tyle dziękuję ;)

Odpowiedz do tematu