No,no,moim zdaniem świetne skojarzenie,gratuluję takiego planu hodowlanego,z przyjemnością popatrzę na troszkę "starsze " zdjęcia,teraz śliczne kreciki
_________________ Jestem najlepszym groomerem na świecie.....dziś dostałam 8 stopień wyszkolenia w strzyżeniu wiewiórek.....I NAGRODĘ "JOBLA"
Piszę poprawnie po polsku
Maluchy rosną jak na drożdżach, Sasha prawdziwa mama opiekuje się maluchami na medal. Miło popatrzeć jak nasza ROZRABIARA porusza się w zwolnionym tempie między maluszkami.
Nie moglam wytrzymać wiec musialam przez telefon podejrzeć . Eski, emki sa świetne a dźwięki jakie wydają i ktore słyszę za każdym razem przez telefon działają jak lekarstwo na moja letnia angine:)
_________________ Nigdy nie oceniaj wysokości góry, dopóki nie osiągniesz jej szczytu; wtedy zobaczysz, jak była niewysoka. (Dag Hammerskjöld)
www.tiestokennel.pl.tl
Jak mi się tęskni do takich maluszków w domu Słodkości, malusie noski, brzuszki, łapki, te ciamkania, chrumkania
_________________ "Kto zrozumie sznaucery, pozostanie im wierny. Kto pozna sznaucery ten je pokocha" /cyt. "Sznaucery"/
Piszę poprawnie po polskuwww.eko-pies.pl
Z rozkoszą! Dla mnie to też by były wczasy... (od codziennego życia)
_________________ "Kto zrozumie sznaucery, pozostanie im wierny. Kto pozna sznaucery ten je pokocha" /cyt. "Sznaucery"/
To dobrze, że warczą i szczekają bo jednak lepiej żeby z tych żab wyrosły na sznaucery
Cudowności
Jaka z Sashy słodka mama Czarne żabole cudne, oczka błyskają, jak całkiem pękną to dopiero się zacznie
Ja już zapowiedziałam że jeden dzień z Pobierowa uciekam do Szczecina. Bartek przyjął do wiadomośći Więc w przyszłym tygdoniu wpadniemy ale to sie jeszcze zdzwonimy bo na razie mecze sie jeszcze z tym moim cholerstwem- anginą
_________________ Nigdy nie oceniaj wysokości góry, dopóki nie osiągniesz jej szczytu; wtedy zobaczysz, jak była niewysoka. (Dag Hammerskjöld)
www.tiestokennel.pl.tl
Ostatnio zmieniony przez tiesto_kennel Pią 30 Lip, 2010 11:59, w całości zmieniany 1 raz
Ooo Pobierowo fajne, byłam tam 2 lata temu na krótkich wakacjach Zazdroszczę tych odwiedzin...